nieuws

diploma vastgoedstudenten saxion

Geen categorie

De in september 2002 begonnen hbo-opleiding Vastgoed en Makelaardij van Saxion Hogescholen reikt morgen de eerste einddiploma’s uit aan Marloes Wiefferink en Tessa Wolbert.

Beide studenten studeren met lof af, enkele maanden voor de overige afstudeerders van de eerste lichting Vastgoed en Makelaardij. Deze eerste diploma’s worden morgen uitgereikt tijdens een informele bijeenkomst op vrijdag 17 maart. De afstudeerscriptie van Wiefferink betrof een onderzoek naar de haalbaarheid van de ontwikkeling van appartementen op een locatie in Voorthuizen, in opdracht van Axeon Projectontwikkeling in Apeldoorn. Wolbert studeerde af bij de Woongroep Twente in Hengelo. Zij deed onderzoek naar de vraagontwikkeling op het gebied van studentenhuisvesting in Hengelo en Enschede en de eisen die studenten aan huisvesting stellen. De opleiding van Saxion Hogescholen is een economische opleiding, gericht op Vastgoedontwikkeling. De opleiding is vanaf het begin behoorlijk populair. Jaarlijks schrijven zich zo’n 90 tot 120 nieuwe studenten in. Saxion biedt de opleiding aan in Enschede.

Reageer op dit artikel