nieuws

dimo & marktplaats samen

Geen categorie

De woonsite Dimo.nl en Marktplaat

.nl zijn gisteren een samenwerkingsverband aangegaan. Vanaf heden kunnen alle bij Dimo aangesloten makelaars en particulieren hun koop- en/of huurwoningen automatisch op Marktplaats.nl plaatsen. Door deze bundeling van expertises willen beide sites de verhuizende consument nog beter van dienst zijn. Op dit moment staan er ruim 35.000 woningen te koop via Dimo.nl. ‘Door de combinatie van de ruim 6,5 miljoen unieke bezoekers per maand van Marktplaats.nl en ons woningaanbod en kennis van de markt, kunnen we onze gebruikers nog beter van dienst zijn’, verteld Frank van der Linden, directeur van Dimo.nl.’Bij Marktplaats komen veel mensen die overwegen een woning te kopen. Deze consumenten kunnen vanaf nu hun voordeel halen uit een nog groter aanbod door de toevoeging van de Dimo-woningen. Binnen het brede Marktplaats aanbod in 31 verschillende groepen is Huis en Inrichting een zeer belangrijke categorie. Naast de woning zelf, is Marktplaats dé plek voor allerhande huisraad’, aldus Oscar Diele, algemeen directeur Marktplaats.nl.

Reageer op dit artikel