nieuws

delta levert eerste project op in kempten

Geen categorie

Delta Immobiliënentwicklung, de Duitse werkmaatschappij van Delta Ontwikkelingsgroep, heeft haar eerste project opgeleverd in Kempten (Zuid-Duitsland).

De bouw van 6.800 m2 bedrijfsruimte en 2.500 m2 kantoorruimte gelegen op ongeveer 20.000 m2 grond is begonnen in december vorig jaar en werd geheel conform planning deze week geleverd. De investering van deze ontwikkeling bedraagt 10 miljoen euro. Het project is gerealiseerd voor CFS Duitsland, een volledige dochteronderneming van CFS Holdings in het Nederlandse Bakel (Noord-Brabant). CFS is producent van machines en verpakkingsmaterialen voor de voedselverwerkende industrie en zal op deze nieuwe locatie roestvrijstalen machines en productielijnen gaan assembleren. Er is een huurovereenkomst getekend voor vijftien jaar. Delta Ontwikkelingsgroep heeft naast de Duitse werkmaatschappij ook zelfstandige ondernemingen in Nederland en Frankrijk. Delta Ontwikkelingsgroep ontwikkelt kantoren, woningen, winkels en logistieke bedrijfsruimten. Het speerpunt ligt bij (her)ontwikkeling van binnenstedelijke en industriële gebieden.

Reageer op dit artikel