nieuws

deloitte huurt 29.000 m2 in moskou

Geen categorie

Het Russisch kantoor van Deloitte heeft 29.

00 m2 kantoorruimte gehuurd in de nieuwe ontwikkeling White Square Office Center, een van de grootste kantoorcomplexen van Moskou. De huurovereenkomst is de grootste kantoortransactie tot nu toe in Rusland dit jaar. Cushman & Wakefield Stiles & Riabokobylko, het Russiche kantoor van de internationale vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, heeft de deal van Deloitte begeleid.De Amerikaanse ontwikkelaars AIG/Lincoln en Coalco zetten op dit moment White Square neer. Het gaat hier om een kantoorcomplex van 70.000 m2, bestaande uit twee kantoortorens van vijftien verdiepingen en een van zes verdiepingen (respectievelijk 34.025 m2, 29.976 m2 en 9.920 m2). White Square is gesitueerd in het centrum van Moskou, vlakbij het Belorusskaya metrostation. Deloitte zal de tweede toren van 29.976 m2 in zijn geheel huren, met een huurcontract voor elf jaar. De onderneming zal in de loop van 2008 naar de nieuwe huisvesting overgaan. White Square Office Center wordt aan het einde van 2007/begin 2008 opgeleverd.

Reageer op dit artikel