nieuws

dekker past plannen huurtoeslag aan

Geen categorie

Particuliere verhuurders hoeven toch minder mee te betalen aan het potje voor de huurtoeslag, de oude huursubsidie, dan aanvankelijk was gepland.

Minister Sybilla Dekker van Volkshuisvesting heeft een aangepast voorstel voor de heffing huurwoningen gemaakt, bleek donderdag in de Tweede Kamer. Met de aanpassing komt de bewindsvrouw de Kamer tegemoet. Vorige week botste zij met PvdA, VVD en LPF over deze kwestie. Die vinden dat alleen (rijke) woningcorporaties moeten meebetalen aan de huurtoeslag voor de minima en andere lagere inkomensgroepen. Door de late verzending van het nieuwe voorstel aan de Kamer, woensdagavond laat, is het debat met de Kamer over de kwestie verschoven naar volgende week. Terug naar index | Artikel 1 doorsturen

Reageer op dit artikel