nieuws

debenhams hoofdhuurder southgate in bath

Geen categorie

Multi Development UK heeft warenhuis Debenhams vastgelegd als hoofdhuurder van het 350 miljoen pond kostende herontwikkelingsproject Southgate dat via een joint venture samen met Morley Fund Management in het centrum van Bath wordt gerealiseerd.

Debenhams zal een pand met een vloeroppervlak van 11.600 m2 en vier verdiepingen betrekken op de hoek van Manvers Street en Dorchester Street in deze stad die op de werelderfgoedlijst staat. Debenhams heeft voor het pand, dat onderdeel is van het herontwikkelingsproject Southgate in Bath met een omvang van bijna 56.000 m2, een huurcontract afgesloten voor 25 jaar. Warenhuizen zijn in Bath ondervertegenwoordigd en de verhuur aan Debenhams betekent dat het winkelpubliek nu toegang heeft tot een van de meest toonaangevende winkels van Groot-Brittannië.De aankondiging komt slechts een week nadat Morley en Multi een joint venture zijn aangegaan om het gebied van ruim 3 hectare te herontwikkelen. Southgate is de eerste vastgoedinvestering van Multi in Groot-Brittannië sinds de aankondiging dat het bedrijf zich van de Nederlandse beurs zou terugtrekken om verder te gaan als investeringsmaatschappij/ontwikkelaar. Multi blijft na oplevering samen met Morley eigenaar van het project.

Reageer op dit artikel