nieuws

de heer vertrekt bij vasloc beheer

Geen categorie

Per 1 januari 2007 verlaat Peter de Heer Vasloc Beheer vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Daarmee komt een einde aan een 36-jarige carrière in de vastgoedwereld. Bij Vasloc Beheer, als managementorganisatie van het Basisfonds Stationslocaties, sluit hij een zevenjarige periode af, die onder zijn leiding gekenmerkt werd door een opbouw en groei van het vastgoedfonds.De Heer was eerder directeur VIB Nederland (huidige Corio) en verantwoordelijk voor de strategische vastgoedportefeuille bij NS Vastgoed. De Heer is vanuit NS Vastgoed nauw betrokken bij de totstandkoming van het vastgoedfonds dat inmiddels een omvang heeft bereikt van zo’n 600 miljoen euro. De verwerving van het toekomstig stadskantoor in Utrecht is een van de meest recente transacties voor het vastgoedfonds.

Reageer op dit artikel