nieuws

db brengt fonds begin maart weer op de markt

Geen categorie

Deutsche Bank heeft zijn plannen bekendgemaakt om zijn vastgoedfonds van 6 miljard euro, dat eind vorig jaar werd bevroren, begin maart weer op de markt te brengen.

Deutsche Bank werd in december vorig jaar gedwongen het fonds te bevriezen, nadat private beleggers er massaal toe over waren gegaan hun investeringen uit het fonds terug te trekken.Inmiddels is de herwaardering van de portefeuille nagenoeg voltooid. Op 1 maart wordt bekend tegen welke waarde het vastgoed is geherwaardeerd. De volgende dag zal het open-end fonds weer open worden gesteld. De Deutsche Bank heeft inmiddels een bedrag van 203 miljoen euro opzijgelegd om beleggers te compenseren voor de eventuele gevolgen van een negatieve herwaardering.

Reageer op dit artikel