nieuws

David Coster (AM Vastgoed) in jury Mapic Awards

Geen categorie

David Coster van AM Vastgoed is lid van de jury, die in november de Mapic Awards zal toekennen.

De overige juryleden zijn: Robert de Barr (Land Securities Properties), Alain Boutigny (Sites Commerciaux), Elisabetta Campana (Fashion), Sharon Fernandez Cavada (DTZ Cavada King), Franz Schmitz (Media Saturn) en Shahram Shamsaee (Majid Al Futtaim Investments). De Mapic Awards worden op 18 november in Cannes uitgereikt in de categorieën Kleding en accessoires, Huishoudelijke goederen en elektrische artikelen, Leisure, Catering, Diensten, Health & beauty en Entertainment. De juryleden mogen in alle categorieën een retailer uit hun eigen land nomineren, die sterke economische groei heeft laten zien gedurende de afgelopen twaalf maanden.     

Reageer op dit artikel