nieuws

C&W H&B internationaal vastgoedadviseur voor Procter & Gamble

Geen categorie

Procter & Gamble (P&G) heeft vastgoedadviseur Cushman & Wakefield Healey & Baker (C&W/H&B) aangesteld voor al zijn vastgoedmakelaardij en -advies in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (Emea).

Deze activiteiten van P&G beslaan zich 3 miljoen vierkante meter oppervlakte; deels in eigendom en deels gehuurd. Het gaat zowel om kantoren als bedrijfsruimte. C&W/H&B wordt vastgoedadviseur voor Procter & Gamble in relatie tot meer dan honderd locaties verspreid over 43 landen. Paul Brouwers, partner van C&W/H&B België, wordt gedetacheerd op het regionale kantoor van P&G Emea in Strombeek-Bever (Brussel). Hij zal samen met het vastgoedteam alle Emea vastgoedopdrachten coördineren. Baldwin Poolman, partner bij C&W/H&B in Nederland: ‘Veel bedrijven kijken naar de mogelijkheden om hun vastgoedportefeuille optimaal te gebruiken en naar mogelijkheden om het toegevoegde waarde te geven, zowel voor zichzelf als voor aandeelhouders. Door hiervoor vakkundige ondersteuning in te huren kunnen zij zich concentreren op hun ‘core business’. De opdracht die wij nu hebben gekregen van P&G is daar een voorbeeld van.’     

Reageer op dit artikel