nieuws

cushman & wakefield gaat in woningen beleggen

Geen categorie

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield (C&W) en RH International hebben de joint venture Cushman & Wakefield Residential opgericht.

De organisatie richt zich op de internationale kapitaalmarkt die op zoek is naar aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden op de snel groeiende Europese woningmarkt. Zij adviseert over grootschalige en kwalitatief hoogwaardige investeringen en ontwikkelingen op de woningmarkt. C&W en RH International werken al sinds juni 2004 samen aan een aantal woning- en hotelontwikkelingen in Europa en leveren diensten op het gebied van beleggingen, financieringen en verkoop. Het Cushman & Wakefield Residential team opereert vanuit de bestaande C&W-kantoren in Europa met een centraal team dat samen met Cushman & Wakefield Hotels is gevestigd op het Europese hoofdkantoor van RH International in Londen. In eerste instantie richt de organisatie zich op Europa, het Midden-Oosten en Afrika, maar op termijn wordt de dienstverlening ook uitgebreid naar andere markten. Cushman & Wakefield Residential heeft momenteel opdrachten voor ruim twintig woningprojecten met een waarde van ruim 1 miljard euro.

Reageer op dit artikel