nieuws

cruquius plaza vrijwel geheel verhuurd

Geen categorie

B&O Retail heeft, in samenwerking met ING Real Estate Development, de door ING ontwikkelde PDV-PDV+ locatie Cruquius Plaza, in Cruquius, met 22 units en in totaal ongeveer 36.

00 m2 winkelruimte, bijna geheel verhuurd. Huurders zijn onder andere Media Markt met ongeveer 4.200 m2, Sports World met ongeveer 6.300 m2, Leen Bakker, Beter Bed, Carpetright, Decokay, Roobol Tuin- en serremeubelen, SlaapkamerCentrum, Hoom, Hage, Keukenkampioen, Don Luce, Bemmel en Kroon Keukens, Montel en De Ruijter Meubelen. Huurprijzen variëren van 120 tot 300 euro per vierkante meter per jaar voor de begane grond en van 85 tot 110 euro per vierkante meter per jaar voor de eerste etage.De opening van Cruquius Plaza vindt plaats in het eerste kwartaal van 2007.Volgens B&O Retail zitten PDV-locaties weer in de lift. Nadat dergelijke winkellocaties lange tijd tegenvallende omzetten hebben gehad, heeft de consument het afgelopen jaar weer substantieel meer besteed in de perifere detailhandelscentra en heeft dat een positief effect gehad bij de verhuur. Ten zuiden van Haarlem is Cruquius Plaza via de Spieringweg verbonden met de N201. Rondom het winkelcentrum liggen ruim 690 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Reageer op dit artikel