nieuws

Cor van Zadelhoff wint Vastgoedmarkt Award 2003

Geen categorie

Cor van Zadelhoff is door de abonnees van Vastgoedmarkt uitgeroepen tot de winnaar van de Vastgoedmarkt Award 2003.

Deze prijs is gisteren uitgereikt tijdens het zesde Trends-symposium van Vastgoedmarkt in Fort Voordorp te Groenekan.De Vastgoedmarkt Award is een jaarlijkse onderscheiding die gaat naar de vastgoedman of -vrouw die zich volgens de lezers van Vastgoedmarkt het afgelopen jaar op een bijzondere manier heeft onderscheiden op het gebied van commercieel onroerend goed of anderszins positief de aandacht op zich heeft weten te vestigen. De Vastgoedmarkt Award bestaat uit een oorkonde en een speciaal voor de winnaar gemaakt schilderij van de vaste illustrator van Vastgoedmarkt, Hans Sprangers. De winnaar mag ook een goed doel aanwijzen, waaraan Vastgoedmarkt een geldbedrag van 1000 euro zal overmaken.Begin dit jaar stelde de redactie van Vastgoedmarkt een lijst op met vijf kanshebbers. Behalve Van Zadelhoff waren Rudy Stroink (directeur/eigenaar TCN Property Projects), Jacques Kwak, (directievoorzitter Boer Hartog Hooft), Maarten Hulshoff (CEO Rodamco Europe) en Carel de Reus (directeur Johan Matser Projectontwikkeling) genomineerd. In maart en april is er vervolgens onder 800 van de betalende abonnees van Vastgoedmarkt door het onafhankelijke onderzoeksbureau Strabo een enquête gehouden. Daarbij kwam Van Zadelhoff, zij het met geringe voorsprong op Rudy Stroink, als winnaar uit de bus.Cor van Zadelhoff, jarenlang commercieel vastgoedmakelaar en nu vooral particulier belegger, is al vaak onderscheiden. Want ook al zegt de grondlegger van het internationale DTZ Zadelhoff steeds opnieuw dat hij het wat rustiger aan gaat doen, het afgelopen jaar was hij opnieuw prominent aanwezig in de sector. Zo lobbyde hij succesvol in Den Haag om een voor de sector negatieve kabinetsbeslissing over het afschrijven op vastgoed door beleggers geschrapt te krijgen, en was hij een van de drijvende krachten achter het aanbodinitiatief van DTZ Zadelhoff, Jones Lang LaSalle en CB Richard Ellis, te weten RealNext.Meer informatie over de uitreiking van de Award is te vinden in Vastgoedmarkt van april 2004, die vandaag verschijnt.

Reageer op dit artikel