nieuws

colliers nms en rsp/schüssel makelaars samen verder

Geen categorie

De makelaarskantoren Colliers NMS (Amsterdam) en RSP/Schüssel Makelaars (Eindhoven) bundelen de krachten en gaan met ingang van vandaag gezamenlijk verder onder de naam Colliers International.

Het samengaan van de twee bedrijven is de opmaat voor de doorgroei naar een landelijk full service makelaarskantoor. Colliers International (Nederland) zal worden uitgebouwd met nieuwe makelaarskantoren in de randstad en landelijk opererende afdelingen voor Taxaties, Beleggingen, Retail en Research & Consultancy.Colliers International staat in de top-3 van de internationale makelaarskantoren, met wereldwijd 260 vestigingen in 55 landen en een geconsolideerde fee omzet van 1,2 miljard dollar. De organisatie vindt haar oorsprong in Australië en de VS (110 kantoren). De sterkste groei heeft in de afgelopen jaren echter in Europa (EMEA) plaatsgevonden, waar Colliers inmiddels is uitgegroeid tot de grootste makelaarsorganisatie, met kantoren in 31 landen. De uitbouw van Colliers International (Nederland) zal worden aangestuurd door Norbert ter Mors en Jos Schüssel. Edwin de Brauwer is benoemd tot partner van Colliers Taxaties en zal als zodanig leidinggeven aan deze afdeling. Jules van Gaalen en Teun Swinkels treden toe als partner van het nieuwe Colliers kantoor in Eindhoven. Het kantoor Amsterdam zal op korte termijn onder leiding van Jacqueline van Woerkom worden uitgebreid. Pim van der Noordaa blijft de aankomende tijd werkzaam voor Colliers Amsterdam maar is uitgetreden uit de maatschap.

Reageer op dit artikel