nieuws

cees kikstra in top van starparks

Geen categorie

Cees Kikstra (53) is sinds eind vorig jaar de nieuwe Executive Vice President Marketing & Strategy bij de themaparkengroep StarParks.

Tot de StarParks groep behoren Walibi World in Nederland, Walibi Belgium en Bellewaerde Park in België, Walibi Lorraine, Walibi Rhône-Alpes en Walibi Aquitaine in Frankrijk en Movie Park in Duitsland. De kantoren van StarParks bevinden zich in Brussel (Waver). Kikstra heeft ruim 25 jaar ervaring in de toeristische sector. Hij was onder meer marketing communication manager in de Efteling en bij Gran Dorado Bungalowparks (nu Centerparcs), directeur European Marketing & Sales Offices bij Disneyland Resort Paris en directeur Strategy and Development van de Efteling. StarParks is in 2004 overgenomen door Palamon Capital Partners, een Britse particuliere investeerdersgroep. De groep investeert in Europa vooral in service gerichte ondernemingen met een sterk groeipotentieel.

Reageer op dit artikel