nieuws

CBRE verwerft megaopdrachten in Londen

Geen categorie

CB Richard Ellis heeft in een competitie twee belangrijke verkoopinstructies in het centrum van Londen verworven.

Het gaat om een groot stuk grond van het Middlesex Hospital dat is gelegen aan de Mortimer Street en de locatie van de Arundel Great Court aan de Strand. Het terrein aan de Mortimer Street is nu nog in gebruik bij University College London Hospital NHS Trust, maar wordt eind van dit jaar ontruimd. De vraagprijs voor is 100 miljoen pond. Er kan op de locatie ongeveer 50.000 m2 nieuwbouw worden gerealiseerd. De andere locatie waarvoor CB Richard Ellis de verkoopopdracht heeft gekregen, is die van de familie Ho uit Hongkong en ligt aan de Strand. Ook hier is herontwikkeling mogelijk. De verkoopopbrengst wordt geraamd op 300 miljoen pond.

Reageer op dit artikel