nieuws

CBRE meldt inkomstenrecord over 2005

Geen categorie

De internationale vastgoedadviseur CB Richard Ellis (NYSE: CBG) heeft zijn inkomsten over 2005 met 23,1 procent zien toenemen naar 2,9 miljard dollar met een nettoresultaat van 217,3 miljoen dollar.

Dat komt neer op 2,84 dollar per aandeel. Ook de resultaten over het vierde kwartaal waren uitstekend met een stijging van de inkomsten met 19,8 procent wereldwijd. De inkomsten in de EMEA-regio (voornamelijk bestaande uit Europese landen) namen in dit vierde kwartaal zelfs met 31,4 procent toe tot 219,3 miljoen dollar. De hogere omzet was vooral te danken aan het sterke vastgoedbeleggingsklimaat alsook een toename in de verhuuractiviteiten. Voor 2006 verwacht CB Richard Eliis wereldwijd een stijging van de winst per aandeel met 15 tot 20 procent.

Reageer op dit artikel