nieuws

camper opent winkel in amsterdam

Geen categorie

Het Spaanse familie-imperium Camper uit Mallorca gaat zijn eerste Nederlandse vestiging in Amsterdam openen.

De designschoenenwinkel Walk with us opent morgen zijn deuren in de Leidsestraat 59. B&O Retail uit Amsterdam is 1,5 jaar op zoek geweest naar een geschikte locatie voor Camper. Het imperium huurt het 90 m2 grote voormalige pand van Oil & Vinegar tegen een gemiddelde prijs van 1.200 euro per vierkante meter per jaar. De winkel op de begane grond telt 50 m2, op de eerste etage van 40 m2 zullen de schoenen worden opgeslagen. B&O is dit met Rovast Amsterdam overeengekomen. Rovast trad op namens de eigenaar van het pand, een onbekende particuliere belegger. B&O heeft ook getracht het pand voor Camper te kopen, maar de particuliere belegger had daar geen interesse in.Camper produceert en verkoopt zelf designschoenen van natuurlijke materialen en heeft hippe designschoenenwinkels in onder meer New York, Londen en Dubai. Ook bezit het familiebedrijf in Barcelona het designhotel Casa Campa en baat het het eetconcept Foodball uit.

Reageer op dit artikel