nieuws

C&A wil aantal vestigingen uitbreiden

Geen categorie

C&A gaat dit jaar in Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje een aantal nieuwe winkelvestigingen openen.

In Duitsland wil het Nederlandse kledingconcern liefst tachtig nieuwe winkels starten. Ook in Polen, Tsjechië en Hongarije wordt driftig gezocht naar nieuwe locaties.Dat heeft C&A-topman Dominic Brenninkmeyer gezegd in een gisteren gepubliceerd vraaggesprek met het Duitse dagblad Die Welt. Over het precieze aantal nieuw te openen vestigingen in West- en Zuid-Europa buiten Duitsland liet hij zich niet uit. Over Duitsland zelf was Brenninkmeyer wel concreet. Het gaat om vijftig nieuwe Kid Stores (circa 300 m2), vijf Women Stores en twintig tot 25 kledingwinkels voor het hele gezin (circa 1000 m2). De enige rem op de expansieplannen in Duitsland vormt volgens Brenninkmeyer het vinden van geschikte winkellocaties. C&A wil in dat land vanaf volgend jaar jaarlijks vijftig nieuwe winkels openen.In Polen wordt het aantal vestigingsplaatsen dit jaar opgekrikt van drie naar zeven, in Hongarije van veertien naar achttien en in Tsjechië van zes naar zeven.

Reageer op dit artikel