nieuws

c1000 opent nieuwste generatie supermarkt

Geen categorie

Gisteren opende in Nuenen de eerste van de nieuwe generatie C1000 supermarkten zijn deuren.

De geheel vernieuwde C1000 heeft een ingrijpende metamorfose ondergaan. Hoewel de winkel in Nuenen een eerste test betreft, is Schuitema voornemens om op afzienbare termijn een tweede supermarkt te openen. Naar verwachting zullen aan het eind van dit jaar vier C1000 vierde generatie supermarkten open zijn. De nieuwe C1000 wijkt op veel punten af van de zogenaamde derde generatie. C1000 wil met deze winkel laten zien dat goedkoop boodschappen doen niet hoeft te leiden tot minder aantrekkelijk aanbod en een minder mooie winkel. In de afgelopen weken is de vestiging in Nuenen dan ook ingrijpend verbouwd en werd de verkoopvloeroppervlakte verdubbeld naar 1500 m2.

Reageer op dit artikel