nieuws

britse vastgoedondernemer neemt hotels over

Geen categorie

De Britse hotelgroep De Vere is akkoord gegaan met een verbeterd overnamebod van 745 miljoen pond sterling (1,08 miljard euro) in contanten door de Britse investeringsmaatschappij AHG Venice.

Dat maakte het bedrijf gistermiddag bekend. AHG Venice bood in eerste instantie 825 pence per aandeel voor De Vere. Gisteren verbeterde het beleggingsvehikel van de Britse vastgoedondernemer Richard Balfour-Lynn zijn aanbod voor De Vere naar 850 pence. Mogelijk komt er nog een tegenbod op De Vere van de Britse investeringsmaatschappij Permira. Die raadde de aandeelhouders van De Vere daarom aan niet op het bod in te gaan. De Vere bezit in Groot-Brittannië onder meer de bekende hotelketens De Vere Hotels en Village Hotels. Ook heeft het de fitnessclubketen Greens.

Reageer op dit artikel