nieuws

bph bank verlengt huurcontract in krakau

Geen categorie

Onlangs heeft White Estate Investment het huurcontract met de BPH Bank, gevestigd in de zeer markante kantoortoren Cracovia Business Center in Krakau (Polen), verlengd met een termijn van zeven jaar.

Gezien de vele overnames die op dit moment binnen de bancaire wereld in Europa plaatsvinden, was tot voor kort niet duidelijk dat BPH Bank in deze toren gevestigd zou blijven. Het 100 meter hoge kantoorgebouw werd aan het begin van dit jaar aangekocht door White Estate Investments en omvat 19.048 m2 bruto vloeroppervlakte verdeeld over twintig verdiepingen. De nieuwe jaarhuur bedraagt 2,85 miljoen euro.Het gebouw is gelegen op een toplocatie midden in het economische centrum van deze stad. Door het monumentale karakter van Krakau is dit gebouw de enige ‘high-rise’ van deze stad. Krakau is met ruim 1 miljoen inwoners de tweede stad van het land en staat bekend als de universiteitsstad van Polen. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Wenen, Praag, Kiev en Bratislava hebben vele internationale bedrijven hier hun hoofdkantoor voor Midden- en Oost-Europa gevestigd.

Reageer op dit artikel