nieuws

bouwfonds trofee naar den helder

Geen categorie

De Bouwfonds Trofee Open Monumentendag 2005 gaat dit jaar naar het Open Monumentendag comité van Den Helder.

Aan de trofee is een geldprijs verbonden van 2.500 euro. Eervolle vermeldingen gaan naar de organiserende comités van Culemborg, Maastricht en Rheden-Rozendaal. Zij ontvangen bijbehorende geldprijzen van 1.000 euro. De Open Monumentendag 200 vindt plaats in het weekend van 9 en 10 september aanstaande en staat in het teken van Feest. De Bouwfonds Trofee wordt op 7 september uitgereikt tijdens de landelijke opening van de Open Monumentendag in Dordrecht. De Bouwfonds Trofee Open Monumentendag 2005 is een waarderingsprijs voor organiserende comités die zich inzetten voor het laten slagen van de Open Monumentendag.

Reageer op dit artikel