nieuws

bouwfonds mab opent winkelcentrum domus

Geen categorie

Vandaag wordt in Parijs het thematische winkelcentrum Domus officieel geopend.

Domus is een winkelcentrum van 60.000 m2 met als centraal thema wooninrichting en aanverwante detailhandel. Het winkelcentrum is ontwikkeld door Bouwfonds MAB en ligt in het Franse Rosny-Sous-Bois bij Parijs. Aan de formule van Domus ligt Alexandrium in Rotterdam ten grondslag, alsook de Arena Woonboulevard te Amsterdam, allebei ontwikkelingen van het oude MAB. Volgens directeur Internationaal bij Bouwfonds MAB, Jan Eijkemans, wil de ontwikkelaar de Domus-formule deze verder ontwikkelen in Frankrijk en ook introduceren in Duitsland. Volgens Eijkemans wordt er zowel in Duitsland als in Frankrijk concreet gesproken over twee locaties.

Reageer op dit artikel