nieuws

bouwfonds mab genomineerd voor franse prijs

Geen categorie

Het project SQY Ouest van Bouwfonds MAB Development is genomineerd voor de prestigieuze Franse prijs Les Trophées du CNCC in de categorie Creation de Centre.

Deze prijs wordt jaarlijks door de Franse Nationale Raad van Winkelcentra (CNCC) uitgereikt aan retailontwikkelaars. SQY Ouest, gelegen in Saint-Quentin-en-Yvelines, de westelijke voorstad van Parijs, is een grootschalig retail- en leisureproject van 40.000 m2. Naast retail en leisure zijn er 1.100 parkeerplaatsen gerealiseerd. Vanaf het allereerste begin is SQY Ouest ondersteund door grote nationale en internationale huurders waaronder UGC Ciné Cité (bioscoop met 16 zalen), Virgin Mégastore, Go Sport, ZARA, Esprit, Loisirs & Création, Bershka en La Grande Récré. Het winkelcentrum is in maart 2005 geopend. De bioscoop heeft al eerder haar deuren geopend (begin november 2004). SQY Ouest versterkt de positie van Saint-Quentin-en-Yvelines als belangrijkste stadscentrum ten westen van Parijs.SQY Ouest is samen met Fleur d’ Eau (APSYS) als finalist overgebleven. De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 13 juni tijdens het 15e congres van CNCC in Carrousel du Louvre in Parijs.

Reageer op dit artikel