nieuws

bouwfonds mab exporteert domus-formule

Geen categorie

Bouwfonds MAB wil de retailformule Domus in het Franse Rosny-Sous-Bois bij Parijs, nu ook introduceren in Duitsland en verder ontwikkelen in Frankrijk.

Dat heeft de nieuwe directeur Internationaal bij Bouwfonds MAB, Jan Eijkemans tegenover Vastgoedmarkt verklaard. Domus is een winkelcentrum van 60.000 m2 met als centraal thema wooninrichting en aanverwante detailhandel. Deze nieuwe woonboulevard gaat op 21 maart officieel open. Aan de formule van Domus ligt Alexandrium in Rotterdam ten grondslag, alsook de Arena Woonboulevard te Amsterdam, allebei ontwikkelingen van het oude MAB. Volgens Eijkemans wordt er zowel in Duitsland als in Frankrijk concreet gesproken over twee locaties. ‘Wij zijn nog bezig de locaties uit te onderhandelen, maar dat we de Domus-formule verder uitbouwen, is zeker. Met de expertise die we met Domus hebben opgedaan, kunnen we heel goed in Duitsland en elders in Frankrijk aan de slag.’

Reageer op dit artikel