nieuws

bhh opent vestiging in hoofddorp

Geen categorie

Boer Hartog Hooft opent vanaf 1 januari 2007 een vestiging in Almere.

Algemeen directeur Jaap van Rhijn: ?Hoofddorp heeft een interessante kantorenmarkt. De nabijheid van Schiphol maakt het een logische vestigingsplaats voor nationale en internationale bedrijven. We zullen ons in Hoofddorp daarom vooral bezighouden met bedrijfsonroerend goed. De markt in Amsterdam en die in Hoofddorp zijn bovendien sterk met elkaar verbonden; veel bedrijven verhuizen van Hoofddorp naar Amsterdam of andersom. We kunnen beide markten nu nog beter bedienen.’ De vestiging in Hoofddorp komt onder leiding te staan van Henk Kuivenhoven MRE MRICS, voorheen werkzaam als vestigingsdirecteur bij Schoeman Bedrijfshuisvesting. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring als bedrijfsmakelaar in Hoofddorp. Het kantoor begint met twee makelaars en twee secretaresses. De nieuwe locatie wordt op dit moment bekeken.

Reageer op dit artikel