nieuws

Bever Zwerfsport overgenomen door Halder

Geen categorie

Winkelketen Bever Zwerfsport is overgenomen door B.

Hondebrink en de investeringsmaatschappij Halder. Oprichter en eigenaar F. van Olphen heeft zijn hele belang overgedragen, zo liet Bever vrijdag weten.Hondebrink is per 1 september benoemd tot algemeen directeur van Bever. De nieuwe algemeen directeur was IT-ondernemer en een van de initiatiefnemers van Twinning, het ter ziele gegane opstartproject voor ICT-bedrijven.Halder is onderdeel van de Belgische kapitaalverschaffer GIMV en investeert risicodragend kapitaal in middelgrote ondernemingen. Halder is al sinds 1983 actief en investeert in Nederland, Duitsland en België. Bever heeft 27 winkels in Nederland en één in Antwerpen, een jaaromzet van ongeveer 38 miljoen euro en een personeelsbestand van 250 werknemers.     

Reageer op dit artikel