nieuws

beurs voor (tweede) woningen

Geen categorie

Van 8 tot en met 10 september wordt voor de eenentwintigste maal de beurs Immo International gehouden.

Gedurende deze drie dagen zullen ruim 120 makelaars, bemiddelaars en projectontwikkelaars met onroerend goed uit meer dan 30 landen en eilanden hun bestaande en nieuwbouwwoningen tonen aan het Nederlandse (en Belgische) publiek. De beurs speelt in op de verwachting dat dit jaar alleen al meer dan 120.000 landgenoten ons land permanent of tijdelijk verlaten om elders hun geluk te zoeken. De deelnemende makelaars en projectontwikkelaars presenteren woningen uit o.a. Aruba, België, Bonaire, Brazilië, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Thailand, Tsjechië, Turkije, Verenigde Staten (Florida) en Zuid-Afrika.De locatie van de beurs is het Euretco Expo Center te Houten (6km onder Utrecht).

Reageer op dit artikel