nieuws

benoeming bij corporaties vidomes

Geen categorie

Woningcorporatie Vidomes heeft op 1 oktober 2006 Bart Serné MRE (53) aangesteld als sectordirecteur Projectontwikkeling.

Serné werkte al vanaf januari als zelfstandig ondernemer op interim-basis in deze functie. Daarvoor werkte hij onder meer als lid van de directie van Altera en als manager van de afdeling projectontwikkeling bij Woningbedrijf Amsterdam (nu Ymere). Vidomes is een ontwikkelende corporatie, die in totaal ongeveer 18.000 woningen in Rijswijk, Delft, Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Zoetermeer bezit en beheert.De corporatie wil de sector Projectontwikkeling verder uitbreiden en professionaliseren. In toenemende mate zal dit risicodragend geschieden. De sector heeft een jaaromzet van ongeveer 60 miljoen euro.

Reageer op dit artikel