nieuws

begin bouw nieuw hotelcomplex in kaapstad

Geen categorie

In Kaapstad, aan de rand van het stadscentrum op de hoek van Orange en Queen Victoria Street, is de bouw begonnen van een hotelcomplex van 420 miljoen rand (47,5 miljoen euro).

De Newcity Group is de belegger en de Protea Group zal het hotel gaan exploiteren. Protea zal het African Pride-concept benutten voor dit hotel. De 130 kamers en twaalf penthouses vormen samen met het wellness center een bijzondere binnenstadontwikkeling. Daarnaast komt er 3500 m2 commerciële ruimte in het complex. De opening is voorzien voor het einde van 2008, ruim voor de Wereld Kampioenschappen Voetbal dat in 2010 in Zuid Afrika wordt gehouden. De ontwikkeling is mogelijk geworden door een speciale fiscale regeling, die het aantrekkelijker maakt binnenstedelijke herontwikkeling te realiseren.

Reageer op dit artikel