nieuws

bart van rooijen directeur delta

Geen categorie

Bart van Rooijen (44) zal per 13 november in dienst treden als statutair directeur van Delta Projectontwikkeling, de Nederlandse werkmaatschappij van Delta Development Group te Dordrecht.

Het voormalig lid van het country management team van Rodamco Europe in Nederland gaat bij Delta Projectontwikkeling invulling geven aan de ambitieuze doelstellingen voor project- en gebiedsontwikkeling in Nederland. Van Rooijen was acht jaar werkzaam bij Rodamco Europe waar hij begonnen is als manager ontwikkeling en de laatste drie jaar als gewaardeerd Director Asset Selection. In die functies heeft hij bijgedragen aan aan- en verkoop, de ontwikkeling van verschillende prestigieuze vastgoedprojecten en de stroomlijning van de portefeuille van Rodamco in Nederland. Zijn benoeming is het directe gevolg van de ambitie van Delta Development Group, per 13 november de nieuwe naam van Delta Ontwikkelingsgroep, om verdere groei in Nederland en Europa te realiseren. Door zijn aanstelling krijgt directeur aandeelhouder van Delta Development Group, Coert Zachariasse, meer ruimte om de Europese organisatie verder uit te breiden. De groep heeft naast de Nederlandse werkmaatschappij ook zelfstandige ondernemingen in Frankrijk en Duitsland. Delta Development Group ontwikkelt kantoren, woningen, winkels en logistieke bedrijfsruimten. Het speerpunt ligt bij (her)ontwikkeling van binnenstedelijke en industriële gebieden.

Reageer op dit artikel