nieuws

bam voor 60 miljoen in twee projecten dubai

Geen categorie

BAM Groep heeft in de Golf-regio twee opdrachten verworven met een gezamenlijke waarde van 60 miljoen euro.

Dat heeft het bouwbedrijf gisteren bekendgemaakt. In Dubai gaat BAM drie torens bouwen van 40 tot 45 verdiepingen op een gemeenschappelijke onderbouw van twee verdiepingen. Opdrachtgever is hier projectontwikkelaar Seven Tides LLC. De bouwsom voor ruwbouw bedraagt ongeveer 52 miljoen euro. Hiervan is de helft voor Higgs & Hill, een lokale dochteronderneming van BAM. De bouwtijd bedraagt 25 maanden. Daarnaast bouwt Higgs & Hill in Qatar een appartementencomplex. Dit project heeft een opdrachtsom van 34 miljoen euro en een bouwtijd van twintig maanden. De twee opdrachten zijn verworven door Interbeton, de werkmaatschappij van BAM die buiten West-Europa bouwprojecten realiseert.

Reageer op dit artikel