nieuws

arlington investeert 350 mln in vastgoed vk

Geen categorie

Vastgoedvermogensbeheerder Arlington Securities heeft recentelijk voor meer dan 350 miljoen euro geïnvesteerd, of is overeengekomen te investeren, namens haar klanten, in Brits vastgoed.

angekocht is Buchanan House, 3 St James’s Square in Londen voor 72 miljoen euro met een aanvangsrendement van 4,92 procent. De verkoper is een private investeerder in het Verenigd Koninkrijk. De investering met volledig eigendomsrecht is verhuurd aan onderdelen van Diageo voor een verdere negen jaar. Het kantoorgebouw van meer dan 5000 m2 is geheel onderverhuurd en is goed voor een jaarlijks inkomen van 3,75 miljoen euro.Voorts werd onder meer een portefeuille overgenomen van twaalf logistieke objecten voor de retail op diverse plaatsen in het Verenigd Koninkrijk voor 51 miljoen euro, verhuurd voor ongeveer vijftien jaar met een aanvangsrendement van 5 procent.Arlington, onderdeel van de Australische vastgoedvermogensbeheerder Macquarie Goodman Group, is een internationaal opererende onderneming in vastgoedbeleggingen, fondsbeheer en daaraan gerelateerde dienstverlening. Arlington is nu een van de grootste onafhankelijke vastgoedvermogensbeheerders in het Verenigd Koninkrijk met een beheerd vermogen van 10 miljard euro.

Reageer op dit artikel