nieuws

arcadis lanceert projectconsulting

Geen categorie

Arcadis, eigenaar van verschillende bedrijven voor project- en programmamanagement, kondigde gisteren de lancering aan van Arcadis Worldwide Project Consulting.

Dit is een wereldwijd initiatief dat project-, kosten- en programmamanagement biedt voor projecten in het onroerend goed en de bouw.Het initiatief is een antwoord op de groeiende vraag van opdrachtgevers naar kostenefficiënte expertise op het gebied van internationaal projectmanagement. De projectconsulting moet oplossingen bieden voor vraagstukken in de internationale onroerend goed- en bouwsector en toegevoegde waarde creëren in complexe projecten. Via strategische allianties en het netwerk van Arcadis Worldwide Project Consulting zijn er teams beschikbaar in meer dan 60 landen, verspreid over zes continenten.

Reageer op dit artikel