nieuws

alumnivereniging krijgt nieuw bestuur

Geen categorie

Tijdens de jaarvergadering van de Alumnivereniging is er een nieuw bestuur samengesteld.

Het nieuwe bestuur bestaat uit: J.M.E. van Spaandonk MRE, ontwikkelaar bij Stichting Woondrecht, M. Hoekstra MRE, senior business banker real estate Finance Van Lanschot, A.J.J.M. Hermkens MBA MRE, directeur Kadans Vastgoed BV (praeses), R.N.M. Out MRE, vakcoördinator gronduitgifte OBR Gem. Rotterdam en R.B. de Lange MRE, ontwikkelingsmanager Kompaan Vastgoed. Sinds 1998 kent de TU Eindhoven in samenwerking met TIAS Tilburg een opleiding Master of Real Estate. Inmiddels zijn er ongeveer 80 afgestudeerden. De Aumnivereniging is een initiatief van een aantal afgestudeerden. De vereniging houdt jaarlijks een aantal (netwerk-) bijeenkomsten. Terug naar index | Artikel 32 doorsturen

Reageer op dit artikel