nieuws

aedex colleges gelanceerd

Geen categorie

Corporatiekoepel Aedex en Plateau opleidingen hebben Aedex Colleges gelanceerd, een nieuw opleidingsinstituut in de vastgoedsector.

Daarmee geven zij antwoord op de toenemende vraag uit de markt om het gebruik van de Aedex/IPD Corporatie Vastgoedindex inzichtelijker te maken. Daartoe richt Aedex Colleges zich met de driedeling ‘inzicht, overzicht en vaardigheid’ op cursisten uit verschillende lagen in de organisatie, van bestuur, management en toezichthouders, tot projectleiders en medewerkers.Aedex Colleges biedt, naast maatwerk voor de huidige deelnemers aan de index, ook cursussen voor niet-deelnemende woningcorporaties en belangstellenden. Ook zorginstellingen, makelaars, taxateurs, gemeenten, ontwikkelaars, automatiseerders en adviseurs kunnen terecht bij Aedex Colleges. De eerste cursussen starten dit najaar. Cursisten kunnen zich nu al inschrijven via www.aedexcolleges.nlDe resultaten over 2005 van de index werden afgelopen woensdag bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel