nieuws

adidas opent originals store in amsterdam

Geen categorie

Adidas opent zijn eerste Nederlandse Originals Store in de Amsterdamse Leidsestraat.

In deze shop wordt de Trend range van de Adidas Sport Heritage-divisie verkocht. De winkel zal zich richten op de modebewuste consument. De Originals-collectie omvat onder andere eerbetonen aan Adidas-iconen zoals Superstar, Stan Smith, Mohammed Ali en Missy Elliott. De Adidas Originals Store is reeds gevestigd in een aantal toonaangevende steden in de wereld, zoals New York, Londen, Berlijn, Tokio, Hongkong, Moskou en Miami. De winkel aan de Leidsestraat 7 omvat ongeveer 110 m2 op de begane grond en 80 m2 op de eerste verdieping. De internationale vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Adidas bij deze huurtransactie. Kokelenberg en Ouwehand trad op namens de eigenaar van het object, Kroonenberg Groep. De huurprijs is marktconform.

Reageer op dit artikel