nieuws

aareal eurologistics fund investeert in hamburg en münchen

Geen categorie

Aareal Asset Management GmbH heeft logistieke centra gekocht voor een totaalbedrag van ruim 85 miljoen euro.

De aankopen worden opgenomen in het Aareal EuroLogistics Fund. Het vastgoed is gelegen in Hamburg en München en heeft samen een oppervlakte van 88.000 m2.In Hamburg werd door Aareal EuroLogistics Fund een nieuw logistiek gebouw aan de Altenwerder containerterminal gekocht van een particuliere belegger. In München verwierf Aareal EuroLogistics Fund LogicPark Garching in Garching (aan de snelweg van het centrum naar de luchthaven), een ontwikkeling van Nehls, Fäth und Bähr GmbH.Aareal EuroLogistics Fund belegt nu voor meer dan 600 miljoen euro in logistieke faciliteiten door heel Europa.

Reageer op dit artikel