nieuws

aanmelden voor seminar over zuid-afrika op provada

Geen categorie

Zoals al eerder is gecommuniceerd, organiseren Sanec (South African Netherlands Chamber of Commerce) en Vastgoedmarkt tijdens de Provada samen een seminar over de mogelijkheden, kansen en uitdagingen voor Nederlandse commercieel vastgoedpartijen in Zuid-Afrika.

Sprekers op dit seminar zijn onder meer Hans Bakker (president-directeur Amsterdam Rai), Erwin Rode (managing partner Rode & Associates), Dean Yeadon (algemeen directeur 2Tribes Development Company), René Martens (vice-voorzitter Vastgoedbelang) en Marcel Hoogebeen (van Hoogebeen Property Solutions).Het seminar wordt gehouden op woensdag 14 juni in zaal Forum van de Amsterdam Rai en duurt van 14.00 uur tot 17.30 uur. Het seminar wordt afgesloten met een netwerkborrel, gesponsord door de Rai.Een kaart kost 100 euro, inclusief een toegangsbewijs tot de Provada ter waarde van 75 euro. Belangstellenden die al in het bezit zijn van een toegangsbewijs tot de Provada, betalen slechts 25 euro. Aanmelding voor het seminar is tot en met maandag 12 juni mogelijk via Brenda Bakker: sanec@sanec.nl.Inmiddels is ingetekend op eenderde van de beschikbare 100 plaatsen. Bij eventuele beschikbaarheid van resterende plaatsen, kan er ook worden ingeschreven op de stand van Sanec op de Provada of bij de ingang van de zaal, voorafgaande aan het seminar.

Reageer op dit artikel