nieuws

Aandelenuitgifte Griekse ontwikkelaar Babis Vovos succesvol

Geen categorie

Het Griekse bouwbedrijf – tevens vastgoedontwikkelaar – Babis Vovos International Construction heeft 81,4 miljoen euro opgehaald bij een publieke aandelenuitgifte.

Babis Vovos is in Griekenland de belangrijkste ontwikkelaar op het gebied van kantoorgebouwen en leisure-vastgoed. Het Atheense vastgoedbedrijf gaf bijna 3,1 miljoen aandelen uit (9,1 procent van het totale vermogen van het bedrijf), terwijl de oprichter (tevens voorzitter van de directie) nog eens 3,7 miljoen aandelen (10,9 procent) in de verkoop bracht. Tegen een bedrag van 12 euro per aandeel werd 81,4 miljoen euro opgehaald. De aandelenuitgifte was ruimschoots overtekend en de aandelen kwamen vooral terecht bij internationale institutionele beleggers. Deutsche Bank trad bij de aandelenuitgifte op als global coördinator en als bookrunner.     

Reageer op dit artikel