nieuws

4-freedom ziet oplossing kamernood studenten

Geen categorie

Het jonge bedrijf 4-Freedom Vastgoed denkt een oplossing te hebben voor de kamernood en uitbuiting van studenten in Utrecht.

De onderneming wil panden kopen en opleveren als studentenhuizen in opdracht van de ouders van studenten. Door bestaande woningen te laten fungeren als studentenhuis, wordt er volgens het bedrijf een permanente oplossing geboden voor de kamernood in de grote studentensteden. De ouders hebben met een woning waarin verschillende studenten een kamer huren een prima investering, terwijl het eigen kind er gratis kan wonen.Volgens directeur Wijnand Groenen is dat een ideale situatie. ‘Op deze manier wordt de student zijn eigen huisbaas en valt de student niet ten prooi aan de huisjesmelkers die in Utrecht ook nog wel eens te werk gaan.’ Rijk hoeven de ouders volgens hem hiervoor niet te zijn. ‘4-Freedom Vastgoed bemiddelt bij een juiste aankoop en goede financiering. En op de lange termijn kan winst worden gemaakt op de waardestijging van het huis.’

Reageer op dit artikel