congres

Geen categorie

Crowdfunding Seminar voor Erfgoed Noord-Holland

De provincie Noord-Holland is samen met Douw&Koren een pilot gestart om kansen van crowdfunding in de erfgoedsector onder de aandacht te brengen en er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. In dit seminar staat het inzetten van crowdfunding voor erfgoed projecten centraal.

Provincie Noord-Holland heeft al eerder crowdfunding onder de aandacht gebracht met het http://2miljoeninvesteerders.nl/project waarbij ze ondernemers hebben gestimuleerd om met crowdfunding te starten: hier kwamen succesvolle cases zoals Peerby en Spaac uit voort. Het zijn projecten die misschien ver van de erfgoedwereld afstaan, ze zijn echter wel interessant om te bekijken en zo de resultaten van deze eerste pilots te zien!

Kans maken op crowdfunding coaching voor uw project? Provincie Noord-Holland roept iedereen in de erfgoedsector van Noord-Holland op om deel te nemen aan de Crowdfunding Seminar! Douw&Koren vertelt u hier meer over de nog onbenutte kansen van crowdfunding voor erfgoed: hoe pasje crowdfunding toe? Van welke voorbeelden uit de erfgoedsector kunnen we leren? Twee kansen zullen we uitgebreid belichten tijdens deze bijeenkomst te weten: lending-based crowdfunding en crowdfunding voor impact en betrokkenheid. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst kunt u zich aanmelden om kans te maken op crowdfunding coaching. De beste ideeën, initiatieven en ondernemingen zullen in het kader van de pilot gratis worden gecoached in de voorbereiding en uitvoering van hun eigen crowdfunding campagne!

Aanmelden via e mail aan Liv Eva Veenman | Douw&Koren: liv-eva@douwenkoren.nl

Locatie: Provinciekantoor Haarlem
Organisatie: Provincie Noord-Holland
Datum: 30-11-2016 – 07-12-2016
Tijdstip: Woensdag 7 december 14.00-16.00
Contact: Liv Eva Veenman | Douw&Koren: liv-eva@douwenkoren.nl
Adres: Houtplein 33, Haarlem
Reageer op dit artikel