congres

Geen categorie

Supermarktvastgoedcongres

Voor de vijfde keer op rij organiseert het platform Supermarkt en Ruimte het Supermarktvastgoedcongres. Het programma bestaat uit een aantal lezingen en de bekendmaking van de ‘mooiste nieuwe supermarkt van Nederland’.

Sprekers zijn:

– Luuk Lantinga (directeur vastgoed van Plus Retail); 

– Tjerk van Leusden (directeur SuperVastgoed); 

– Anneke de Vries (senior vice-president Real Estate en Construction Ahold);

– Koos Seerden (directeur Rho Adviseurs).

 

Genomineerden voor de ‘mooiste nieuwe supermarkt van Nederland 2016’ zijn: Albert Heijn (Warmenhuizen), Jumbo (Bergschenhoek), Deen (Beverhof, Beverwijk), Vomar (Cruquiuskade, Amsterdam), Albert Heijn (Almere-Poort) en Plus (Scharendijke). Het betreft supermarkten die niet eerder dan 2015 zijn opgeleverd.

Kosten van deelname bedragen 299 euro per persoon exclusief BTW.  

 

Locatie: NBC
Organisatie: Supermark & Ruimte
Datum: 24-11-2016
Contact: info@supermarktenruimte.nl
Adres: Niewegein
Reageer op dit artikel