congres

Geen categorie

Researchseminar ROZ Vastgoedindex

Researchbijeenkomst van IVBN samen met de Stichting ROZ Vastgoedindex en de Vereniging van Beleggingsanalisten (VBA).

Het jaarlijkse researchseminar van IVBN en VBA, dit jaar in samenwerking met stichting ROZ Vastgoedindex, staat deze keer in het teken van 20 jaar vastgoedindex in Nederland. Vanuit de kant van de gebruiker, de toezichthouder en de wetenschap wordt stilgestaan bij de rol van de index tot nu toe en in de toekomst. Sprekers zijn onder andere Paul Hilbers (DNB), Peter van Gool (UvA/ASRE/SPF Beheer), Ian Cullen (MSCI) en Paulus van Wetten (Syntrus Achmea Real Estate & Finance). U kunt zich hier aanmelden.

Locatie: Nyenrode Business Universiteit
Organisatie: IVBN / VBA / ROZ
Datum: 11-10-2016
Contact: Simon van der Gaast (IVBN), 070-3000371
Adres: Straatweg 25, Breukelen
Reageer op dit artikel