congres

Geen categorie

Webinar: Technologie voor makelaars

Webinar: Technologie voor makelaars

Nieuwe technologie zet de wereld van de makelaar op z’n kop. Volgens sommige zieners zal technologie de functie van makelaar als intermediair op de middellange termijn zelfs volledig overbodig maken.

Een feit is dat het nieuwe vakgebied van property-tech de vertrouwde manier van werken ingrijpend verandert. Makelaars kunnen niet om innovatie heen. Drie deskundigen uit de praktijk delen in dit webinar hun inzichten in hoe technologie het vak gaat veranderen.

Wie zitten er aan tafel? Wouter Stevens is director Agency bij de Nederlandse vestiging van vastgoedadviseur Savills. Flip van Overhagen is managing partner bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, een belangrijke zelfstandige speler op de regionale markt voor commercieel onroerend goed. Sven Bertens is Head of Research Advisory bij JLL en leidt in die rol het onderzoeksteam van de vastgoedadviseur.

Meld u nu aan via het onlineformulier

Dit webinar maakt deel uit van een serie. Bekijk hieronder de vorige aflevering.

Organisatie: Vastgoedmarkt
Datum: 26-09-2016
Tijdstip: Vanaf 11:30 uur
Contact: Johannes van Bentum, j.v.bentum@vastgoedmarkt.nl
Reageer op dit artikel