congres

Geen categorie

Congres Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016

Op woensdag 5 oktober 2016 organiseert het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed, Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen, voor de negende keer het Congres Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016.

Na de opening door lector Jan Veuger komen zes sprekers aan het woord. Onder meer de Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2016 en resultaten van Professioneel Vastgoedmanagement Gemeenten (PVG) 2016 komen aan de orde. Presentator hiervan is van  Annette van den Beemt, promovendus lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Marleen Hermans (TU Delft) spreekt over ‘beter presteren met gemeentelijk vastgoed’. 

Locatie: Nyenrode Business Universiteit
Organisatie: Lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van Hanzehogeschool Groningen
Datum: 05-10-2016
Adres: Straatweg 25, Breukelen
Reageer op dit artikel