congres

Geen categorie

Yardi / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016

  Stemmen op Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016   Vastgoedondernemingen hebben de afgelopen tijd hun jonge talenten voorgedragen voor de Young Talent Award 2016. De deskundige jury heeft uit de aanmeldingen 5 genomineerden geselecteerd voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016.  De genomineerden zullen laten zien wat zij aan vakkennis en vaardigheden in huis hebben en […]

 Young Talent Award 2016

Stemmen op Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016

 

Vastgoedondernemingen hebben de afgelopen tijd hun jonge talenten voorgedragen voor de Young Talent Award 2016. De deskundige jury heeft uit de aanmeldingen 5 genomineerden geselecteerd voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016. 

De genomineerden zullen laten zien wat zij aan vakkennis en vaardigheden in huis hebben en of zij beschikken over een goed netwerk in de vastgoedsector. Zij zullen van zich laten horen in blogs op Vastgoedmarkt.nl en online stemmen verzamelen.

Tijdens het Trendscongres van Vastgoedmarkt op 21 april 2016 wordt een eerste debatronde gehouden tussen de vijf kandidaten onder leiding van de juryvoorzitter Cuno van Steenhoven.

Het slotdebat vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2016 in de Rai Amsterdam op donderdag 9 juni om 11:00 uur op de stand van Vastgoedmarkt.

 

Vanaf nu tot 8 juni kan er op ze gestemd worden. Stem nu

Voor meer informatie: vastgoedyoungtalentaward.nl

Reageer op dit artikel