congres

Geen categorie

Webinar Technologie voor Vastgoedontwikkelaars

Webinar Technologie voor Vastgoedontwikkelaars

Drie deskundigen uit de vastgoedsector bespreken tijdens een webinar op 12 april 2016 om 11.30 uur de nieuwe technologie die de wereld van de vastgoedontwikkelaar op z’n kop zetten. Aan tafel zitten Bart van Breukelen (voorzitter Neprom), Tonny Gerritsen (directeur Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars) en Rienk Baarsma (commercieel ontwikkelmanager G&S Vastgoed).

Nieuwe technologie zet de wereld van de projectontwikkelaar op z’n kop. Technologische ontwikkelingen maken van gebouwen smart-buildings, zoals kantoorgebouw The Edge aan de Amsterdamse Zuid-as waar je via een app op je telefoon de intensiteit van het licht en de temperatuur op je werkplek zelf kan instellen. Drie deskundigen uit de praktijk delen in dit webinar hun inzichten in hoe technologie het ontwikkelvak gaat veranderen.

Bart van Breukelen is sinds januari 2016 voorzitter van de branchevereniging van vastgoedontwikkelaar Neprom en in het dagelijks leven directievoorzitter van Synchroon. Tonny Gerritsen is sinds dertien jaar directeur van Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars in Arnhem, onderdeel van het familiebedrijf Ten Brinke Groep. Rienk Baarsma staat als commercieel ontwikkelmanager bij G&S Vastgoed midden in de ontwikkelpraktijk. Hij is medeverantwoordelijk voor de initiatie, verhuur en verkoop van commerciële en residentiële her- en nieuwbouwontwikkelingen in Groot-Amsterdam.

Het webinar wordt geleid door Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum en is op 12 april vanaf 11.30 uur live te volgen. Het programma duurt drie kwartier. Kijkers kunnen tijdens deze live-uitzending via e-mail vragen aan de sprekers voorleggen, die vervolgens in de uitzending worden behandeld. Doe mee en geef je op via het webformulier.

Deze reeks is mede mogelijk gemaakt door Yardi Systems.

Locatie: http://info.bimmedia.nl/l/53962/2016-02-22/9t9lwl
Organisatie: Vastgoedmarkt
Datum: 12-04-2016
Tijdstip: Vanaf 11.30 uur
Contact: Johannes van Bentum, j.v.bentum@vastgoedmarkt.nl
Adres: Prinses Beatrixlaan 116, Den haag
Reageer op dit artikel