congres

Geen categorie

Stemformulier Vastgoedmarkt Award 2015/2016

  Dit jaar wordt de Vastgoedmarkt Award voor de vijftiende keer uitgereikt. Deze Award gaat naar de persoon die zich het afgelopen jaar op een positieve manier in de commerciële vastgoedbranche heeft geprofileerd. Wie komt volgens u in aanmerking voor deze prijs? Breng hier uw stem uit. De genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2016 zijn […]

 

Dit jaar wordt de Vastgoedmarkt Award voor de vijftiende keer uitgereikt. Deze Award gaat naar de persoon die zich het afgelopen jaar op een positieve manier in de commerciële vastgoedbranche heeft geprofileerd. Wie komt volgens u in aanmerking voor deze prijs? Breng hier uw stem uit.

De genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2016 zijn in alfabetische volgorde:

  • Pieter Affourtit, tot voor kort ceo WPM Groep
  • Dirk Anbeek, ceo Wereldhave
  • Johan Buijs, ceo NSI
  • Bas van Holten, ceo Merin
  • Jan Hein Tiedema, directeur OVG Nederland
Reageer op dit artikel